Transformatie coach

In mijn werk als transformatie-coach zijn dit vertrekpunten.

De methode

De methode

Soms kan het nodig zijn een pas op de plaats te maken en inzicht te verwerven in:

  • Wie ben ik nu?
  • Wat wil ik ?
  • Wat betekenen de hindernissen voor mij ?
  • Waar ga ik heen ?

Ik ben direct en open. Als transformatiecoach confronteer ik je in fasen. Ik vraag je of je bereid bent om nog een stap verder te gaan en neem je dan mee. Ik bied je een veilig kader, gebruik makend van het codewoord 'stop', steeds je toestemming vragend ik ben betrouwbaar en respectvol hierin. Ik heb een practische, aktiegerichte instelling, waarbij ik problemen gewoon benoem en aanpak. Dit alles gebeurt met een grote dosis humor.

Zeven stappen actie

Zeven stappen actie

Bovenstaand dekt de lading. Er moet aktie ondernomen worden. De tijd van denken, tobben, afwachten, uitstellen, misschien is voorbij.

De basisingrediënten die voor jou bevorderend zijn om in je kracht te leven, moeten zichtbaar en grijpbaar boven water komen. Hierbij gaat het zowel om materiële als om immateriële elementen. Het betreft zowel het fundament, als het hart en het hoofd. Hiervoor heb ik het zevenstappenaktieprogramma ter beschikking.

Werken met agressiviteit

Werken met agressiviteit

Agressie is een zeer beladen woord. Van jongs af aan moeten wij onze agressie onderdrukken. Je vindt dit terug in de samenleving.

Wanneer wij naar de oorsprong van het woord terug gaan vinden wij dat agressie de betekenis heeft van : naar buiten komen, ergens gericht op af gaan. Een beweging van binnenuit naar buiten toe. We willen een doel bereiken. Welnu, er zijn voldoende mogelijkheden om deze beweging, deze agressie, te uiten op een manier die jezelf en anderen geen schade toebrengt. Je hebt nl. geen "tegenpartij"nodig, om tot de gevoelskern van je agressiviteit te komen.